Saturday, 28 January 2012

Without spectacles??


me Without spectacles??
Hye bloggers?? What is ur opinion life without spectacles??.. so nak share sumting ckit..My life is ruin if without my cutie spectacles..rabun seh.. smua nya kabur… but da most interesting bout people yg rabun nie ialah ble kami pura-pura nampak org sedangkan sbnarnye susuk tubuh jew nampak tp btg idung ancus…so krenye org rabun tanpa kaca mata nye adlh org yg bgus mengenali susuk tubuh org la..hehhe 
Second, yg interesting nya org rabun nie adlh dier akn ade keyakinan ble buat performance di khalayak ramai.. (cthnye, berdraMA, berbahas or presentation projek ke..nak tahu kenape kami penuh keyakinan tanpa cermin mata?? Jeng jeng jeng!! Sebab kteorg xnmpak ape2 pn kat dpn..so mcm syok sendiri la..then boleh focus dlm buat performance.. (pura-pura confidence level high during this time kononnye, so bleh berlagak sikit dgn org yg xrabun).. 
Third, tnpa kaca mata hati knpem senang sebab xnmpak reaksi org ble ckp..main bedal jew nak ckp ape sebab kte xnmpak reaksi org ske ke, benci ke or menyampah..so bleh elakkan gossip n nyampah-menyampah dikalangan manusia..hahahahha. 
Next, tanpa kaca mata akn slalu tnjuk kan muka kiut sebab kening akn didekatkan n dahi akn berkerut, so mata akan dikecilkan untuk melihat something…aksi nie sgt comei sebenarnye… jd tuela kelebihan rabun tanpa kaca mata… but for me, tanpa kaca mata buat jiwa kosng sebab xdpt nikmati ciptaan NYA sepenuhnya… so gunakan la spec bila anda rase dah rabun ea… anda ttp nampak kiut dgn spec mata besar anda…that’s all..len kali kte share bnda lain ea readers…
To be continued…



cute x my spec??if dulu i hate to wear spec but rite now im oke wif it..hehhehe enjoy wear it to stay cute..hahha =)