Thursday, 16 August 2012

baby sitter


Hye bloggers.. rasenya almost 1 year cm x update ape2 dekat blog..hehe u know y?? of course la sebab busy sesangat.. almaklum la final year la katekan.. skrg nie dah abes!! Bulan 10 nie konvo or atau yg lebih tepat lagi 22 nov 2012 sesi petang..hahha (datang la ea, kita berkongsi sama kegembiraan bak kate coca cola sebarkan kebahagiaan anda..ngeee).. ANYWAY, sekarang nie dah jd pemilik ladang anggur yang terhormat dah.. PECAYA TAK?? Tapi bezanya sekarang ladang ni xde anggur pun, yg ade cuma biji2 anggur aje.. haha biji2 anggur yg xkuar kan hasil.
Anyway, sekarang nie duduk umah aje jage si kecik yg comey2 nie.. kena tlg my mom jage si Gabriel Ezekiel(2 tahun) n si comey Giselle edrea (2months). Kiranya jadi baby sitter yg terhormat la nie.. bygkan with my age yg dah 23 tahun nie still maen basikal bdak2.. nie sebab nak puaskan hati si Gabriel nie. Selamat la xde org yg tengok, kalo x, mesti xde org yg nak masuk meminang..hahhaha But I still happy with my life even skrg nie Cuma dpt tlg my mom.. anyway, sementara nak tgu tawaran dan rezeki, duduk umah nie nak tambahkan koleksi resepi. Skrg nie dah cuba masakan ayam goreng masak lemon..hehe dulu pun penah jadi baby sitter tuk jage cousin mase cuti skola.. siap dapat rm 100 lagi..haha anyway, xmintak pun duit pun dari auntie sekadar ingin menolong. Tapi bila org kasi , rezeki jgn di tolak..hehehe
Ok lah tue jew nak mengarut kat sini sebab aritu dapat petanda melalui mimpi kena tulis blog..haha klakarkan..so tuliskan serba sikit.. nanti kita smbungkan tuk topic laen..doakan rezeki s yea..mudah2an dmurahkan rezeki kerja kew, tawaran blaja kew..hehe nantikannnnnnnNNNNNnnnn =)


my luvly gabriel a.k.a Abel

introduce all of u Giselle edrea a.k.a memey