Wednesday, 28 November 2012

CONVOCATION =)


Hye bloggers semua… makin hari rase makin bz nak update blog nie…dah sebulan konvo baru nak ceter kan?? So kesian… even dah sebulan berlalu I still dlm mood convo… on 22nd of October 2012, I am officially graduated ad bachelor of biomedical science. Tak sangke lepas 4 tahun terduduk, terbangun, berlari, tersungkur, menangis, meraung and mcm2 lagi la but I still manage completed my study in this area.. biler dah konvo baru teringat dengan phrase ni  “I am getting old already!”… so sad lorh… so nak citer sikit pasal konvo aritu. Everything was smoothly! Syukur! Mujur la tak hujan kalo tak abes la baju cantek I nie..haha waktu tu Cuma boleh tergambarkan satu jew perasaan, GUMBIRA TAHAP GABAN!. Dapat byk bunga and present dr family and friends.. ucapan tahniah pun berjela2 dapat.. kalo la bley ditaip mesti dah amik space muka surat lain..hahha (nampak benor nipunyakan??).. saat yang touching tue ble emcee tue suruh tunduk sebagai tanda terima kasih dekat family and lecturers. Rase nak menitis air mata sebab terpikir tanpa mereka mungkin I tak sampai tahap nie.. mungkin tak tahu jadi apa.. bersyukur sangat and terima kasih pada mami, dady,my sis, brother in law,cousin, my lil brother and my sweethearts (Giselle and Gabriel).. tak lupa juga mekasih dekat kengkawan2 (anis, k.ekin, mila,mimi,aimi and jaksa, biomed) n kwn2 skola serta HH yang byk bgi moral support selama nie.. tak tahu nak balas dgn ape Cuma bley balas dgn senyuman aje =) so sy upload gmbar waktu konvo, usha2 la yer.. anyway, tak sangka dapat anugerah buku university.. itulah yang terindah

p/s : bley tak nak konvo tiap2 tahun ngeeeeeeee

kain penuh gaya :p

waktu ni mmg menggeletar takut terpelecok...

my beloved family.. they shower me with a lots of love and inspiration
super duper love with this pic

me & engku sharmila

presents and flowers

just imagine, this is my ex-rumate during matriculation. then we met again to graduate in the same time, year, university but different faculty =)

present from my dady -->wxj

only a few of my coursemate =)

my best friends--> me, aimi,mimi,mila

i like diz baju kurung too much..
gabriel pn nak konvo jugak 

alamak forgot to say thanks to HH for the convo's dinner.. =)