Friday, 14 December 2012


Big bad wolf books!

Hello readers, bloggers, n uooolssss sekalian!!

Hari nie hatiku berbunga riang. Diriku bagaikan disiram air kerna poket ku kering dek kerna duit2 ku ditelan big bad wolf..hahhaa selama nie tertanya-tanya napelah nama tue macam scary gler tapi baru jew perasan lepas menaip dgn lappy nie..hehe maybe org namakan book fest camnie sebab book fest nie ibaratkan serigala yg mengganas makan duit semua org yg giler kan buku and BARANG MURAH cam saya..ngeeee.. mana taknye semuanya 8 henget aje.. so kira murahla kan.. ader gak yg 10 henget n 25 henget tapi memandangkan tgh sengkek jadi den belilah yg palingggggg muuuuuraaaaahhhh…. Jadi, tlg jangan gtaw adik2, abang2, kakak, makcik2 and semuanya sebab nt abs duit korg (ala-ala iklan zalora plakwink ^_^  .. so korg yg nak g book fest ni sediakan la duit banyak2 ea so bleh la borong.. mana tau leh kasi adiah kat member ke(bguih tak idea nie?)..

Book fest ni dorg buat dekat MIECC dekat dengan The Mines.. so sesiapa yg mmg pecinta PUBLIC TRANSPORT leh la gunakan KTM pastu jalan kaki then sampai lah kat destinasi.. tapi den and member struggle sangat sampaikan tawaf satu MIECC gara2 nak cari entrance..leh tahan lenguh gak la kaki nie… but dun worry kalo dah tahu jalan gne bridge dari the mines tue mmg dekat sgt la kowt… so no worries ya..=) Masa time masuk entrance book fest nie mmg nak jerit satu hall nak cakap “AKU DAH SAMPAI DGAN JAYANYA..KAU ADA??”.. Haha tapi disebabkan rase malu tue masih ada lagi tak jdi la jerit gtu..hahha Agak fening la jugak nak cari buku yg best.. maybe sebab nie hari yg ke-8 so byk dah sold out… rugi2.. berapa kali tawaf gak la bahagian relationship nak cari men from mars, women from venus tapi hampa. Twilight pn dah sold outwuarggghhhh… Even buku yg nak takde pn, den masih sempat beli 5 buah buku.. tue pun dah berapa kali pilih yg terbaek sb banyak sgt nak beli.. kalo tak sengkek konpem beli byk tawsedey2… overall I loike aktiviti arinihahaha sempat buat kad 1 malaysia tuk 50% diskaun nek KTM..yahhhooooooooo so kteorg end up aktiviti arini dengan amik pic… so sila layan…. Tq =)

p/s: nak gtw yang den and member ade wat competition sapa yang abeskan dulu buku signs of life.. so ros, silalah nantikan kemenangan saya..hahahahaha
bykkan kat dlm kotak tue..tapi beli berapa aje...ngeeeeee
ni lah my competitor tuk signs of life... ciap bawak tesis tue g book fest..hahahha
 ni lah antara buku yang terpilih dari yg banyak2 tue...hehhe
 mimi pun join skali...muke excited depan entrance... =)
 nak show off sikit..sorie ea uoollssss =p
 ni lah buku yg harus n wajib tuk abiskan tue
tetap tak lupakan dak2 kecik kat umah... diz is for u Gabriel =)

No comments:

Post a Comment