Saturday, 19 March 2011

Adoyai palace…


       Palace?? Castle ?? or wtever….  Dlu aku ade la berangan2 nak g tmpat nie..masa tyme tue lalu aje mse otw g umah auntie ak…but now ak dah ade chance dtg sebab course nite nt buat kat sini…so since aku ske berangan2, aku pn nk jd princess tyme tue (princess capuk..hahha)..so nak pkai cntik2 tp aku ade job mlm tue..nak tahu ape job aku??hehe secret la..nt aku kasi taw naaa… tema dinner kali nie “A walk into the secret garden where thousand miles of mystery begin”. Sdap kan tema nie..so memandangkan tema cmnie aku pn nak pkai sumting sweet…so everyting nt hopefully jd secret..hahha berbalik pada niat aku nk cte pasal palace nie, aku dtg palace ni dah msuk 3x tp cme sempat amik gamba tyme smlm aje..yela bru ade kmera la katekan..hahha so nk bg baby Nikon in action…actually tyme g palace nie aku xingt sgt jalan walau byk kali dah g..mne x nye mmg otak aku krg sikit ingt2 jalan nie..hehhe tp akhirnye aku bjaya tnjukkn jalan kat ina walau kteorg hampir tersesat..hoyea tue mnunjukn aku dah pro sikit pasal jln..tp pro g palace jela..hahhaha aku dtg kali nie dkt palace of the golden horses sebab nak sign agreement..hehe pasal agreement nie aku xnak la palace buat secret ngan aku so everything need to be black n white… first tyme kot sign agreement tuk event bsar2 cmnie…takut gle tyme sign..huhu  

      Then afta sign tue, ape lagi saat tuk gigam la..aku, rai n ina(bdak bek) pn g meratah stiap inci palace..en.jazil siap suh kteorg tngkap gmba byk2 lg (perli ka??hehhe) tp sbnarnye kterog tman ina g cari surau..tyme ina solat tue la, aku n rai sempat menyempat’er’ bg baby Nikon beraksi..hehhe mcm pose kteorg buat…tyme tue mmg malu tp tue smua donia…hahhaha amik picha smpi xingt apa2 dah..hahha afta pnat kuar kan peluh berposing, kteorg pn blik la around 6pm cmtue… neway, tyme kteorg g palace kali nie tpkse ponteng clz tp xde la pnteng sgt sb kasi tau dah kat lecturer tue…hehe bek kan kteorg??nak pnteng gtaw lecturer..hehe as a conclusion, kteorg dpt g palace ngn slamat n blik pn ngn slamat…

      Neway, palace mmg cntik n awesme..so nt aku nk kawen kat sini la( berangan pn jd la)..hehhe so sape yg xg dinner tue nt mmg rugi kowt…hehe oh ya td dah jnji nak kasitaw ape job aku tuK mlm dinner nt…actually ak kne bg speech jew…ssh kan job tue..hehe

Aksi2 baby nikon: 
 terer gle ina bwak smpi 100km/j

 dah start dah nk pose....

 ni la tmpat aku brangan nk kwen nt..haha

 kuda ni rabun..sb tue gmbo blurrr

 kuda kne hambat..xleh lari...hehe
en.jazil gtaw kde ni bleh bpusing...err???

 ni la agreement tue...bukti cinta ngn palace..

 gign pn msti senyum..hehhe sengeh aje..haha

 peace <''>

 knpem kat cermin ni rmai nk tngkap gmbo nt..hehe

 bulat nye mata den..

 terperangkap..secret behind da scene..hehe

 ceit xde keje tul..hee

 sakan naaa...tula penat sb bpose sgt..hehe

 ushhh hush....

 cmel gak..hehe

 nak intai org jap..terjah..

 tyme ni ilang arah..hehe 

 nyummy...

 luxurious enhancement
aku transform dlu b4 hotel..hee

 da beauty of palace..hehe

 kalo la aku bleh angkt kuda nie..knpem kaya..haha

sgt penat tyme nie..so skunk xtaw nak cte pe lg..nwy ni smua donia..hahhah so pngajaran arini , kne kumpul wet byk2 pastu kwen sini.... derrrrrr..hehhe
to be continued.....

2 comments:

  1. oit muka pnjg aku pun ko nk masukkan.. hahaha.. adoyai..

    ReplyDelete
  2. hahha..sorie la rai..ingtkan xmo msuk tp gn aku degil..hahah

    ReplyDelete