Tuesday, 1 March 2011

eskrem+jogging=kurus??

kisah baru...org ckp kalo tensen g jog so aku pn follow jela ckp org kan...g jog..tp cara aku nie len cikit...mmg aku g jog tp aku lebey byk jog kat blik..pe lg tido la..hahha tp mgu lepas aku ttbe tersedar , lifestyle tue not so good for me so datz y aku pn bercita2 tinggi nak g jogging..so ngn bangga nye aku ajak la 2 org makwe aku ni (k.ekin & anis)...yg kelakarnya before nak pergi tasik titiwngsa tue aku & k.ekin g mandi dlu (org len lepas jog baru mandi tp kteorg before jog mandi , so nmpak sgt xnak jog...haha)... anis la plg semangat antara kteorg tiga....hahha so nak djadikan citenya belum kuar dari pagar KTSN kteorg dah semput..hahaha so sbab nak jage breathing kteorg so kteorg amik decision nak bjalan2 aje..haha neway sebenarnye kteorg lebey sygkan lemak kowt..hehhe then yg tak boleh tahan nya, kteorg mkn eskrem bkn men sakan lg...(ni kew nama nye nak kuwus??haha renung2kan)...tiga2 semput lepas tawaf satu titiwngsa  pastu lapar plak tue..so otw nak blik tue kteorg g beli nasi kukus ayam berempah kat titiwngsa tue...hahha so kesimpulan nya, kalo nak g jog pastikan bawa wet byk spya bleh mkn byk..hahha pe gunanya buang lemak kteorg nie..tue aset kowt..haha so sbnarnya jogging pn bleh tmbah berat bdn so watpe nak g jogging slalu kan..haha duduk blik & tido lg kuwus kowt..hahha


ni antara koleksi gmbo yg tunjukkan kteorg sygkan lemak kteorg!
 tgk tue mkn eskrem smpai duo tue..hehhe chill la kte tiga..hehe

 tak leh tahan betul...ade org dating kat ujung tue..haha kteorg plak sebok gmbo..hehe

 mr.arun ckp mke aku n anis maravilla kat pic nie cm adik beradik..haha yeke??hehe

amboi2 sebenarnye aku nak fokus kat org yg tgh dating tue tp xdpt plak..hahaha

pic ni amik dr cik anis suzanna maravilla...

to be continued.....

3 comments:

  1. biomed n opto nak sayang lemak takpe lagi.nie ha, nutritionist nie.salah ajaran sudeyyy..:P hahaha...tadi buat fitness test trus dapat result poor fitness apekaaa......=.='' da masuk cite kat entri sini

    http://eiykinsshi.blogspot.com/2011/03/poor-fitness-oih.html

    ReplyDelete
  2. hahahaha....go go Opto....biomed and opto memg mcm sedara...sedara syg lemak....

    ReplyDelete
  3. hahha.....xpe k.ekin...tu baru nutritionist.. ajar la kmi sesat...haha.... opto n biomed mmg syg lemakkk... =)

    ReplyDelete