Thursday, 24 February 2011

rndu saye ea??

rindu saye ea...sukanye kalo ada org rndu kan...kalo rndu jew mcm2 yg dtg..hehe kalo la cmnie mmg tiap2 ari mintak org rndu...hehe bak kate lagu tue rndu setengah mati...tp xde la mati lg kan...tue semua perumpamaan aje...hiperbola la kate kan...nak dijadikan crita kat sini, kalo tak jumpa dalm seminggu jew dah rndu kan...gila bayang betul....hehe msti nak tahu kan aku rndu sapa?? actually aku rndukan shrek aku tue(nak cover nie..hehe)..hehe dah seminggu xjumpa dier...msti dier pun rndu aku kan..hihi dalam aku rndu org ade juga org rndu kat aku kan..hehe sampaikan edit gmbo...hehe  terharunye ~ pasni nak kasi rmai org windoo kat aku la..tp sapa la nak windoo kat aku kan..hehe kat bawah post nie ak letak kan gmbo yg kene edit tyme org windoo kat aku....hehe

 comel kan gmbo nie...sebenarnye org dalam gmbo tue bese2 aje..tp org yg amik gmbo nie n edit tue yg terer..tula, nama pn atok sbab 2 la terer amik gmba...kalo aku yg amik gmbo tue mmg xjd la gmbo tue... aku x artistik pun so xpndai bab2 cm gini... kalo dalam bab gmbo nie ak cme pndai bergmbo aje...hehe kakak aku yg tersyg aku tue ckp aku n shrek (gaby) tue fotogenik..yeke??cm xje...shrek tue betul la... hehhe
ni la gmbo yg aku amik...xde bakat kan berbnding atok..haha tgn xde ong...hahha anyway, gladly to introduce my lovely sista,chicken little aka diana...hehe pngajaran dari sini, marila beramai2 windoo antara satu sama len supya byk gmbo lg di edit..hehhe windooo pn windoo gak tp jgn sampai giler byg....kikiki jd jika awk windoo sye slalu la ingt sy pn windoo awk jgak (cehh jwang!) 

2 comments:

  1. semoga blog ini akan jadi pengubat rindu untuk sesiapa yang merindui bunga....=)

    ReplyDelete
  2. haha...btul tue..bia la blog ni jadi pengubat rndu pada sy nt..huhu

    ReplyDelete